woensdag 20 september 2023 15:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 mei 2023

Het Rode Kruis heeft tijdens de teleton van zondag 150.000 gulden opgehaald, dat maakt de noodhulporganisatie bekend. De inzamelactie werd op radio en televisie uitgezonden. Mensen konden tot 22.00 uur een donatie doen.

De MCB doneerde 50.000 gulden. Het Rode Kruis hoopt het bedrag van 500.000 gulden alsnog bij elkaar te kunnen krijgen om de bouw van het nieuwe gebouw af te ronden.

Drie jaar geleden ging het hoofdgebouw in Suffisant in vlammen op. Naast dat het pand als hoofdgebouw functioneerde, diende het pand als werkruimte waar vrijwilligers werden opgeleid en waar noodhulpmateriaal werd bewaard.  In totaal gingen tweehonderd voedselpakketten verloren.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram