maandag 11 september 2023 23:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 mei 2023

De politie op Bonaire heeft zondagmiddag persoonlijke spullen gevonden van Arthur Cecilia, ook wel ‘Turbo’ genoemd. De man verdween zondag in de vroege ochtend. De politie is na de vondst direct een nieuwe zoekactie gestart in het gebied, maar zonder resultaat.

De politie was in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee, Kustwacht en een delegatie van de Landmacht eerder die dag al begonnen met zoeken. Ook tijdens deze zoektocht werd niets gevonden. 

Plaatsen waar wordt gezocht zijn Washington Park, Bolivia en Sabana Piedra Krus, zowel in de mondi als langs de kust. De man had tijdens zijn verdwijning een korte groene broek aan en een ontbloot bovenlijf. Tot op heden ontbreekt elk spoor van hem. De politie vraagt de inwoners uit te kijken naar de man, en bij verdachte omstandigheden direct de politie in te schakelen. 

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram