dinsdag 30 mei 2023 11:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 mei 2023

Curaçao Medical Center (CMC) gaat binnenkort officieel van start met een patiënttevredenheidsonderzoek. Het onderzoek is gericht op het verbeteren van de ervaring van elke patiënt. Dat maakt CMC bekend in een persbericht.

Het onderzoek zal ervoor zorgen dat patiënten de kans krijgen om feedback te geven na elk bezoek aan het ziekenhuis. “De meningen die via de enquête worden gedeeld, worden met de uiterste vertrouwelijkheid behandeld en blijven anoniem”, aldus het ziekenhuis.

Voordat het onderzoek van start gaat, zullen patiënten die nog geen toestemming hebben gegeven, een SMS ontvangen met het verzoek om toestemming voor het ontvangen van lopende patiënttevredenheidsonderzoeken.

CMC verzoekt alle patiënten te reageren op de SMS-uitnodiging om hun feedback te geven via het patiënttevredenheidsonderzoek. De deelname draagt volgens het ziekenhuis bij aan de inspanningen om de zorgervaring te verbeteren.

Wanneer het onderzoek precies van start gaat, is niet bekendgemaakt.

-- Advertentie --

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram