woensdag 7 juni 2023 06:37
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 mei 2023

Curaçao moet in 2035 het duurzaamste eiland van de Cariben zijn, met als roadmap Club17. Het 17e punt van Sustainable Development Goal (SDG), de doelen die de Verenigde Naties heeft opgesteld voor een duurzamer klimaat, is de inspiratiebron achter de nieuwe naam Club17.

De organisatie wil als eerste een app ontwikkelen, waarop initiatieven rondom duurzaamheid op Curaçao inzichtelijk worden gemaakt. Ze hebben bewust voor een app gekozen, omdat dit ook duurzaam is in het gebruik. Lara Melker, coördinator van Club17, hoopt met de app een concrete stap te zetten richting een duurzame toekomst. 

Daarnaast geeft Melker aan dat samenwerking tussen stakeholders en de overheid noodzakelijk is om de doelstelling te halen. De app wordt in augustus gelanceerd, en is een opzet om verdere ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid te realiseren. 

-- Advertentie --

One comment on “Curaçao in 2035 duurzaamste eiland met Club17”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram