dinsdag 30 mei 2023 11:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 mei 2023

Het kabinet Pisas is afgelopen woensdag op bezoek geweest bij de gouverneur van Curaçao, Lucille George-Wout. Dit in verband met het tweejarig bestaan van het kabinet. Dat meldt de overheid dinsdag.

Het kabinet is op 14 juni 2021 gepresenteerd aan de bevolking. Het kabinet levert in totaal acht ministers, die de achter ministeries leiden. De ministers komen elke woensdag samen in Fort Amsterdam, om te vergaderen over de uitdagingen die het regeerakkoord met zich meebrengt. 

De gouverneur ontvangt alle ministers een paar keer per jaar voor een periodiek lunchoverleg. Tijdens het lunchoverleg van vorige week woensdag, is naast het tweejarig bestaan van het kabinet, ook stilgestaan bij belangrijke thema’s die de komende periode op de agenda staan. Welke dat zijn vermeldt het bericht niet.

Minister van Justitie Shalten Hato (MFK) en minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Charles Cooper (MFK) waren niet bij het overleg aanwezig, in verband met verplichtingen in het buitenland, zo meldt de overheid.

Beeld: Regering van Curacao
-- Advertentie --

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram