dinsdag 30 mei 2023 11:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 mei 2023

Marinebasis Parera opent na 10 jaar haar deuren weer voor het publiek, dat maakt Defensie Caribisch gebied bekend.

De bezoekers krijgen rondleidingen op de schepen, kunnen verschillende demonstraties bekijken of aan activiteiten meedoen, zoals een parcours afleggen met een nachtkijker. Veiligheidspartners zoals de Kustwacht Caribisch Gebied, Korps Politie Curaçao en Citro zijn ook aanwezig en vertellen over hun werkzaamheden en de samenwerking met Defensie in de regio. Ook materiaal dat gebruikt wordt door militairen zal aanwezig zijn om te bekijken. 

Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerterreinen bij het Waaigat naast The Movies Punda, het Amstel-terrein en het APC-terrein. Vanaf die drie locaties zijn gratis shuttlebussen beschikbaar. Parkeren op de marinebasis is niet mogelijk in verband met de verkeersveiligheid. 

Het publiek is op zaterdag 10 juni welkom van 10.00 uur tot 16.00 uur.

-- Advertentie --

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram