dinsdag 30 mei 2023 11:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
|
23 mei 2023

Radiostation DolfijnFM gaat terug naar de zeroes. Maandag is het populaire station begonnen met de Top 750 waarin de beste platen uit 2000 tot en met 2009 worden gedraaid.

Over smaak valt niet te twisten, dus wat goede jaren 2000 muziek is, is door de luisteraars zelf samengesteld. De afgelopen weken konden suggesties worden ingestuurd, waarna dj’s Michiel Zwartepoorte en Angelo Wensing de lijst hebben samengesteld.

I Gotta Feeling van Black Eyed Peas, Viva la Vida van Coldplay of Wicked Way van Waylon zijn voorbeelden van grote hits uit de jaren 2000. Daarnaast hoor je artiesten als The Script, Guus Meeuwis en Maroon 5.

Naast tracks uit de zeroes wordt door de dj’s, waaronder ook een aantal gastdj’s, teruggekeken naar de jaren 2000 met leuke verhalen over die tijd. Zo werd in 2004 bijvoorbeeld de Tomtom uitgevonden, werd de euro ingevoerd en was 9/11 een zwarte dag voor veel mensen. Verder de tijd van de opkomst van de mobiele telefoon en talentenjachten en de serie Friends. Er gebeurde veel tussen 2000 en 2009, maar er werd ook heel veel goede muziek gedraaid en daar gaat het vooral om in de Top 750.

Wil je terug naar het verleden en nog eens terugdenken aan de jaren 2000? Luister dan naar de Top 750 van de zeroes op 97.3 FM of luister hier via internet.

-- Advertentie --

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram