woensdag 7 juni 2023 06:37
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 mei 2023

De Koninklijke Marechaussee is maandag gestart met rijlessen, waardoor zij de komende tijd vaak te zien zijn met loeiende sirenes op de wegen op Bonaire. Dat meldt Rijksdienst Caribisch Nederland.

Onder toezicht van een instructeur van het Opleidings- en Trainingscentrum Rijden van Defensie, worden de medewerkers getraind en beoordeeld op hoe zij zich snel en veilig naar een melding kunnen verplaatsen. Tijdens de rijlessen wordt er regelmatig met zwaailichten en sirenes geoefend.

De Koninklijke Marechaussee verzoekt bewoners en weggebruikers om rekening te houden met de lessen en op gebruikelijke wijze te reageren op de noodsignalen. De training vindt plaats op werkdagen, tussen 8.00 uur en 17.00 uur en duurt tot 5 juni.

Beeld: Defensie Caribisch gebied
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram