vrijdag 23 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Touroperator Corendon gaat vijf keer per week van Schiphol naar Curaçao vliegen met toestellen van World2Fly. Naar verwachting zullen de vluchten vanaf deze winter plaatsvinden. Dat meldt Corendon op zijn Facebookpagina.

De toestellen worden van Word2Fly gehuurd en zullen voornamelijk bestaan uit twee Airbus A350-900’s. De vliegtuigen hebben 432 stoelen die allemaal Economy Class zijn. Doordat er geen business class aan boord is, is er meer ruimte voor stoelen. 

Door de Corendon-vluchten kunnen er wekelijks 2000 extra toeristen naar Curaçao komen. 

Alle toestellen worden voorzien van de huisstijl van Corendon en krijgen speciale opschriften om Curaçao te promoten. 

World2Fly is een maatschappij, afkomstig uit Madrid, maar is in Nederland nog vrij onbekend. Voorheen vlogen alleen KLM en TUI op Curaçao. De eerste vlucht staat op 3 november gepland.