dinsdag 30 mei 2023 11:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 mei 2023

Het Korps Politie heeft in samenwerking met het Recherche Samenwerkingsteam en de douane een 45-jarige man aangehouden op het haventerrein van het Schottegat op verdenking van drugssmokkel, dat meldt het OM in een verklaring. 

De man wordt ervan verdacht, in zijn functie als beveiliger, betrokken te zijn geweest bij het verbergen van grote hoeveelheden cocaïne in een van de containers op het haventerrein. De containers waren bestemd voor de Europese markt.

Ook de woning van de man is doorzocht, maar of daar spullen in beslag zijn genomen is niet bekend. Hij zit vast tijdens het onderzoek.

Een soortgelijke aanhouding vond vorige week woensdag plaats. Een 50-jarige man werd er toen ook van verdacht in zijn functie als beveiliger in de haven grote hoeveelheden cocaïne in containers verborgen te hebben. 

Het onderzoek wordt vervolgd en het OM sluit meer aanhoudingen niet uit.

-- Advertentie --

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram