dinsdag 30 mei 2023 11:12
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 mei 2023

Minister Cooper (MFK) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) richt een adviesgroep op voor cybersecurity, meldt de overheid van Curaçao.

Volgens de bewindsman zijn we in het dagelijks leven sterk afhankelijk van internet, waar we bewust en onbewust veel gebruik van maken. Daarom is het volgens Cooper belangrijk dat dat op een veilige manier gebeurt en is een adviesgroep opgericht met experts uit de cybersecurity.

Bekende namen zoals Deloitte, Interpol en het Korps Politie Curaçao, Digicel en Aqualectra voegen zich, naast Coopers ministerie, bij een verzameling experts. Wanneer de adviesgroep echt van start gaat, meldt het bericht niet.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram