dinsdag 30 mei 2023 11:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 mei 2023

Minister-president Gilmar Pisas (MFK) heeft op 1 mei een gesprek gehad met Sheikh Saif bin Zayed Al Nahyan, vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Dat meldt Pisas op zijn Facebookpagina.

Pisas en Saif bin Zayed Al Nahyan spraken onder andere over veiligheid en politie en manieren om de samenwerking tussen de VAE en Curaçao te versterken. De Sheikh was verheugd dat hij weer in de gelegenheid was om te praten met de Curaçaose premier. Pisas sprak Sheik Saif vorig jaar ook al.

De minister van Binnenlandse Zaken heeft wederom zijn steun uitgesproken voor de plannen van de minister-president in Dubai en Abu Dhabi, die hij in een eerder gesprek ook al had aangeboden.

Pisas bezocht samen met de minister van Financiën, Javier Silvania (MFK) de Annual International Conference and Exhibition (AICE) conferentie in Dubai. De conferentie wordt jaarlijks gehouden door de World Free Zones Organzation.

-- Advertentie --

3 comments on “Pisas in gesprek met Sheikh Saif bin Zayed Al Nahyan over samenwerking”

  1. Was er een tolk aanwezig? Die heeft Pisas wel nodig gezien zijn zeer gebrekkige Engels.

  2. Hij spreekt alleen papi,emts, dus hij moet wel een tolk hebben!!

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram