dinsdag 30 mei 2023 11:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 mei 2023

Het onderzoek naar de kinderen die eind maart plotseling ziek werden in Sentro Deportivo Korsou (SDK) is nog niet afgerond. Dat komt omdat nog niet alle onderzoeksuitslagen van het Analytisch Diagnostisch Centrum (ADC) binnen zijn, schrijft Amigoe. 

De organisatie Geneeskunde en Gezondheidszaken begon eind maart een uitgebreid onderzoek nadat elf kinderen tijdens een les lichamelijke opvoeding plotseling ziek werden. De leeftijden van de kinderen liepen uiteen van 14 tot 17 jaar oud. 

Voor het onderzoek werden verschillende monsters afgenomen van water in SDK, luchtmetingen gedaan en er werd bloed afgenomen bij de leerlingen. 

Wanneer alle onderzoeksresultaten binnen zijn, is nog onbekend.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram