woensdag 17 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De telecommunicatiemarkt is een aanbieder rijker. Evolving Communications N.V. heeft een vergunning van de overheid gekregen als nieuwe telecommunicatie dienstverlener.

Op deze manier hebben consumenten meer keuze en krijgen zij de beste tarieven op het gebied van internet, mobiele telefoon en data, dat maakt minister Charles Cooper (MFK) van Verkeer, Veiligheid en Ruimtelijke Planning (VVRP) bekend. 

Dit betekent dat Evolving Communications de infrastructuur voor langeafstandscommunicatie kan bouwen, onderhouden en exploiteren. Momenteel zijn er twee bedrijven die de gemeenschap telecommunicatiediensten aanbieden, namelijk Flow en Digicel. 

Ook Aqualectra zal binnenkort een rol spelen in de telecommunicatiemarkt, onder de naam AquaTel.