woensdag 13 september 2023 21:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 mei 2023

Sontje Hansen stapt over naar de Nijmeegse club NEC. Het contract van de voetballer van Curaçaose komaf liep bij Ajax af, waarbij hij weigerde dat te verlengen, schrijven verschillende Nederlandse media. 

Technisch directeur Carlos Aalbers is blij met de keuze van de Curacaoenaar voor NEC. "Hansen had ook voor andere clubs kunnen kiezen. Met zijn techniek, doelgerichtheid en snelheid zien we hem als een waardevolle versterking voor onze selectie", aldus Aalbers.

In de jeugdopleiding van Ajax werd de voetballer gezien als een groot talent, echter bleef een grote doorbraak uit. Hansen kwam niet verder dan deelname aan twee wedstrijden in het eerste elftal in 2019. 

De 20-jarige aanvaller speelde dit seizoen niet mee in de wedstrijdselectie van de Amsterdamse club. 

Beeld: NEC Nijmegen
-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram