maandag 11 september 2023 21:48
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 mei 2023

De politie heeft maandagochtend een man opgepakt in verband met het bedreigen van zijn ex-vrouw. Het voorval vond plaats op de Schottegatweg-Noord. Volgens Korps Politie Curaçao reed de vrouw in haar auto, toen ze erachter kwam dat ze werd achtervolgd. 

De auto die haar achtervolgde, bleek haar ex te zijn. Ze is direct naar het politiebureau van Rio Canario gereden, waar agenten haar hebben opgevangen. De man kon snel daarna worden aangehouden, aangezien hij haar tot het politiebureau had achtervolgd. Het gaat om een 52-jarige Curaçaoënaar. 

Er wordt onderzoek gedaan naar het voorval. Welke straf de man krijgt, is nog niet bekend. 

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram