donderdag 14 september 2023 11:43
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 mei 2023

Twee verdachten in de zaak Karko over de moord op de Nederlandse hovenier Ronald Moleaars zijn vorige week veroordeeld. De mannen kregen 8 jaar en 9 maanden en 10 jaar en 9 maanden gevangenisstraf opgelegd.

Tijdens de zitting zei het tweetal onschuldig te zijn. Volgens het Antilliaans Dagblad zaten de mannen al een straf uit voor gewelddadige overvallen. Een van de verdachten zou binnenkort worden vrijgelaten, maar dat feestje gaat niet meer door.

De moord op Molenaars vond plaats in 2019 in een appartementencomplex aan de Kaya Karko. Eerder werden al twee broers veroordeeld voor deze moord. Dezelfde avond werden twee andere bewoners slachtoffer van een gewelddadige overval.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram