dinsdag 30 mei 2023 11:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 mei 2023

Een 44-jarige Amerikaanse toeriste is donderdag verdronken bij Playa Kalki op Westpunt. Omstanders die aan het zwemmen waren, kregen in de gaten dat de vrouw geen tekenen van reactie meer gaf. Dit meldt Korps Politie Curaçao. 

De strandgasten hebben direct gehandeld door de vrouw uit het water te halen, waarop ze zijn begonnen met reanimeren. Ondertussen werden de alarmdiensten ingelicht. Ondanks alle hulp mocht het niet baten voor de vrouw. Ze overleed ter plekke. 

De politie doet onderzoek naar de toedracht. Vooralsnog is er niets bekend over het incident. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram