dinsdag 30 mei 2023 11:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 mei 2023

American Airlines is hoogstwaarschijnlijk niet meer de enige vliegmaatschappij die vliegt tussen Miami en Curaçao. Amigoe meldt dat Southwest Airlines, Spirit en Delta Airlines binnenkort concurrenten worden van de grootste Amerikaanse vliegmaatschappij. 

Curaçao Tourist Board (CTB) heeft gesprekken gevoerd in de Verenigde Staten, waarvan de uitkomst zeer positief is voor alle reizigers die een bezoek willen brengen aan Miami. Onlangs heeft ook Surinam Airways aangegeven dat zij hun vluchten van Curaçao via Miami willen laten gaan.

Volgens ingewijden start Southwest Airlines vanaf december dit jaar met de vluchten. Wanneer Spirit en Delta Airlines van start gaan, is nog niet bekend. Minister van Economische Ontwikkeling Ruisandro Cijntje (PNP), waar ook het toerisme onder valt, wil niets kwijt over de gesprekken die CTB op dit moment voert met de airlines. 

Beeld: NPR
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram