dinsdag 30 mei 2023 11:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 mei 2023

Minister van Financiën Javier Silvania (MFK) is voorgedragen als spreker op de Annual International Conference and Exhibition (Aice). Dit schrijft de minister in een brief aan de Staten. In die brief wordt vermeld dat 5 mei de laatste dag van de conferentie is. 

Tegelijk met Silvania, is ook premier Pisas (MFK) aanwezig bij het congres. Daarnaast heeft ook een delegatie van de douane zich gemeld in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Het thema van de bijeenkomst is Free Zones en Ecosystemen. 

Amigoe schrijft dat de premier een dag langer blijft en dus zaterdag zal terugkeren naar Curaçao. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram