dinsdag 30 mei 2023 11:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 mei 2023

De tweede fase van het project ‘Un Komienso Nobo’ is begonnen. Het project helpt jongeren tussen de 18 en 24 jaar, die in aanraking zijn geweest met justitie, weer op de arbeidsmarkt komen. Nu.cw schreef in juni vorig jaar al hierover. 

Amigoe meldt dat een groep jongeren de eerste fase inmiddels heeft afgerond en dat zij nu kunnen starten met de tweede fase. Deze fase bestaat uit praktijklessen die gegeven worden door Funditut, een stichting die jongeren helpt weer deel te nemen aan de maatschappij.

In de eerste fase werd defensie ingezet om de jongeren normen en waarden te leren. Het is een vereiste dat de jongeren tijdens de tweede fase weer één keer per maand bij de militairen op bezoek gaan, om die normen en waarden opnieuw door te nemen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram