vrijdag 23 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De politie heeft woensdag een tweede verdachte opgepakt voor de moord op rapper Boechi. Ruchendel ‘Boechi’ Windster, de volledige naam van de rapper, werd in december doodgeschoten bij een foodtruck na een optreden op het eiland. 

De verdachte die is opgepakt, is de tweede in de zaak. Het gaat om een 24-jarige man uit de wijk Seru Fortuna. Bij de arrestatie werd ook een 21-jarige vrouw opgepakt wegens wapenbezit, maar na verhoor op het bureau werd zij weer vrijgelaten. De man zit nog vast. Volgens meerdere bronnen is hij de mogelijke schutter en zou hij familie zijn van de rapper.

Eerder werd in Nederland al een 44-jarige man opgepakt, waarvan wordt gezegd dat hij de bestuurder was van de vluchtauto van de dader.

Beeld: Omroep Brabant