dinsdag 30 mei 2023 11:19
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 april 2023

De politie heeft dinsdag een toerist aangehouden, nadat er een melding kwam van een winkelier over een tas die mogelijk gestolen zou zijn. Agenten gingen op de melding af en namen de verklaring op van de winkeleigenaar, waarin hij vertelde dat hij een leren tas miste na bezoek van een groepje toeristen. Dit met Korps Politie Caribisch Nederland. 

De toeristen waren ondertussen al lang vertrokken, dus startte de politie direct een onderzoek en een zoekactie naar de groep. Deze zoekactie was van korte duur, want door een duidelijke omschrijving van de winkelier en met hulp van een getuige was het groepje snel gevonden in het centrum van Kralendijk. 

Verbaasd was de politie dan ook toen een aantal van het groepje liet weten dat de politie gerust hun hotelkamers mocht doorzoeken, om hen te verzekeren dat ze de leren tas niet gestolen hadden. Dit liet de politie zich niet twee keer zeggen, waarop in de hotelkamers werd gezocht. De leren tas werd gevonden en de man die verantwoordelijk was voor de diefstal, is overgebracht naar het politiebureau. De tas is teruggebracht naar de winkel. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram