dinsdag 30 mei 2023 11:19
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Sanne van den Boomen
|
24 april 2023

De geplande vergadering van de minister van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) Javier Silvania (MFK) en het bestuur van het Curacao Medical Center (CMC) gaat niet door, verklaart een woordvoerder van de minister tegenover Nu.cw.

Medewerkers van het CMC zouden dinsdag geen salaris ontvangen waardoor er werd opgeroepen om maandag te gaan staken. Het CMC verklaart aan Nu.cw dat het personeel gewoon aan het werk is, maar in plaats daarvan hebben de leden van de Raad van Bestuur van het CMC samen met de vakbond en de landsbemiddelaar een vergadering.

Het CMC hoopt op begrip van de rollen en verantwoordelijkheden van beide partijen. Wat er verder bij de vergadering wordt besproken, is nog onbekend.

-- Advertentie --

One comment on “Vergadering minister van gezondheid en CMC afgelast”

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram