dinsdag 30 mei 2023 11:20
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 april 2023

De Seú in Bandabou zorgde zondagmiddag voor veel kleur, muziek en gezelligheid in de straten. Honderden Curaçaoënaars van alle leeftijden dansten op muziek in traditionele folklorekleding. De optocht vond twee weken geleden plaats in Otrobanda, nu was Bandabou het decor. 

De optocht startte bij Hofi Abou en eindigde bij het voetbalveld van Barber. Séu staat in teken van het Oogstfeest, dat officieel op Tweede Paasdag plaatsvindt. Mensen vieren dat ze in verbinding staan met de natuur en met elkaar, waarbij samenwerken, elkaar helpen en dankbaar zijn voor het leven, drie belangrijke onderwerpen zijn. 

Seú in Otrobanda zal volgend jaar op maandag 1 april plaatsvinden. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram