woensdag 17 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Toeristen weten de accomodaties die aangesloten zijn bij CASHA steeds beter te vinden. Dit blijkt uit cijfers die de belangenvereniging heeft gedeeld. 87 procent van de accommodaties  was deze maand volgeboekt. 

CASHA vindt de bezetting ‘niet slecht’, maar blijft wel kritisch. Zo merkt de organisatie dat toeristen zich storen aan het vele afval op de weg, wat de hotels en appartementencomplexen merken in het aantal boekingen. Daarnaast zegt de organisatie dat het in de straten van Punda en Otrobanda erg stinkt, wat de toeristen ook niet op prijs stellen. De reden voor de stank is volgens CASHA een volle stadsriolering. 

“Ondanks de prima cijfers maken we ons wel zorgen”, zo laat CASHA weten. De ticketprijzen zijn enorm hoog en het valt op dat toeristen steeds meer last minute hun vakantie boeken. De duikscholen zijn redelijk stabiel, al zijn die cijfers wel lager dan in februari, toen de vorige meting plaatsvond.