dinsdag 30 mei 2023 11:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 april 2023

Bonaire heeft sinds dinsdag een nieuw Bestuurscollege. De coalitiepartijen UPB en MPB zijn gekozen om aan de slag te gaan met het verduurzamen van Bonaire. In Amigoe staat dat het het duurzamer maken van het eiland positief is voor de bevolking.

Het bestuur is van plan doelgericht en effectief te werk te gaan en ze zeggen integriteit belangrijk te vinden. MPB’er Elvis Tjin Asjoe treedt af en maakt plaats voor Hennyson Thielman. Vanuit UPB zijn James Kroon en Jolinda Duncan-Craane geïnstalleerd in het nieuwe bestuur.

Het is nog niet bekend hoe de portefeuilles worden verdeeld. In de eerstvolgende bestuursvergadering zal het Bestuurscollege hierover gaan praten. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram