dinsdag 30 mei 2023 11:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Sanne van den Boomen
|
21 april 2023

Comtado Carib organiseert zes seminars in het kader van opsporing en rechtshandhaving E-Gaming. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de moord op politicus Helmin Wiels, schaduwbankieren en master- en sublicenties.

Na meer dan 42 jaar bij de Nederlandse politie, waarin Peter Comello, directeur van Comtado Carib zich voornamelijk bezighield met strafrechtelijke- en financiële onderzoeken, gooide hij het roer om. Comello richt zich nu op trainingen en advies ten behoeve van opsporing en rechtshandhaving.

Verschillende sprekers uit de advocatuur, de mediawereld en een Offshore expert zullen hun zegje doen. Namen zoals Arend de Winter, Jan van Koningsveld, George Lichtveld en Dick Drayer zullen voorbij komen. 

Inschrijven voor het seminar van dinsdag kan uiterlijk tot en met 21 april op de website van Comtado Carib.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram