dinsdag 12 september 2023 05:12
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 april 2023

Het lid van van de criminele organisatie No Limit Soldiers (NLS) dat vrijdag is gearresteerd in de Dominicaanse Republiek blijkt een kopstuk van de organisatie te zijn. Dat melden verschillende Nederlandse media.

De man wordt verdacht van moord, wapenhandel, drugshandel en witwassen. Hij werd in een luxe appartement in Santo Domingo opgepakt. De Curaçaoënaar werd overmeesterd op het dak van het appartement. 

Daarnaast zijn er nog twee Nederlandse criminelen op hetzelfde adres gearresteerd. Een van hen wordt gezien als een belangrijke man achter Ridouan Taghi. Hij was een van de laatste kopstukken van de Mocro-Maffia die nog op vrije voeten was.

Het Openbaar Ministerie van Curaçao richt zich enkel op de arrestatie en uitlevering van het Curaçaose NLS-lid. Vanaf 2012 zat hij acht jaar vast in gevangenis op Sint Maarten voor deelname aan de criminele organisatie NLS en het in bezit hebben van ongeveer 4 kilo cocaïne.

Wanneer de verdachte wordt uitgeleverd, is nog niet bekend.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram