dinsdag 30 mei 2023 11:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 april 2023

Inwoners van de wijk Brakkeput Mei Mei spreken hun zorgen uit over het gevaar voor eventuele branden. Afgelopen weekend was het raak, en moest de brandweer eraan te pas komen om het vuur te doven.

De mogelijke oorzaak van de brand is dat het terrein in brand is gestoken om de grond vruchtbaarder te maken voor landbouw. Dit is tegen de regels in, en het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning heeft al verschillende inspecties uitgevoerd om deze zaken te voorkomen. 

Bij het blussen van de brand is een pick-up van de Inspectie gezien, maar toch vragen buurtbewoners extra aandacht voor het brandgevaar. Er werd gespeculeerd dat de brand ook op het terrein van Landhuis Brakkeput was, maar dat is niet het geval, zo liet een woordvoerder weten aan Amigoe. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram