dinsdag 30 mei 2023 11:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 april 2023

De brandweer heeft maandagochtend het werk uit solidariteit met een collega neergelegd. Vorige week is er een incident voorgevallen waarbij de directie de computer van een werknemer zonder waarschuwing van zijn bureau heeft laten verwijderen, schrijft Amigoe.

De man kwam maandagochtend op het werk aan en zag zijn computer niet meer, waarop hij in gesprek ging met de directie. Die zei hem dat de pc in beslag was genomen, waar niemand iets van af zou weten. “Het is schandalig en respectloos tegenover het personeel. We hoeven dit niet van de directie te accepteren”, verklaarde Gregory Wilson van ABVO aan Amigoe. 

Het zou al enige tijd niet soepel lopen tussen de werknemer en de directie. Dat het echter zo moet lopen, is volgens Wilson onacceptabel. Daarom legde het brandweerpersoneel meteen het werk neer. De brandweermannen meldden zich na het incident meteen bij de ABVO in Brievengat. 

Het is nog onduidelijk hoe het probleem opgelost gaat worden.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram