dinsdag 30 mei 2023 11:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 april 2023

De politie heeft vrijdag 18 vrouwen gearresteerd in een huis in Ronde Klip. De vrouwen zijn afkomstig uit Venezuela, Colombia en Dominicaanse Republiek en werden ervan verdacht illegaal op het eiland te verblijven.

Na hun voorgeleiding aan de officier van justitie werden zes vrouwen vrijgelaten omdat zij toch over de juiste papieren bleken te beschikken, zes vrouwen hebben een meldplicht gekregen en zes zitten vast in afwachting om uitgezet te worden terug naar hun geboorteland.

De politie zegt door te gaan met dit soort controles.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram