dinsdag 30 mei 2023 17:32
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 april 2023

Een lid van No Limit Soldiers (NLS) is vrijdag aangehouden in de Dominicaanse Republiek. Het Openbaar Ministerie (OM) meldt maandag in het grootschalige onderzoek Themis om uitlevering te hebben gevraagd van het vermeende lid. 

Het onderzoek Themis is deels al voorgelegd aan een rechter op Curaçao. Inmiddels zijn er bij deze zaak vier verdachten veroordeeld. Twee van de verdachten zijn in hoger beroep gegaan. De behandeling van deze zaken werd vorige maand op Curaçao voortgezet. Bij het Gerecht in Eerste Aanleg worden momenteel nog vier verdachten vervolgd. 

NLS is een criminele organisatie die verantwoordelijk is voor het plegen van meerdere liquidaties en moorden binnen het Koninkrijk der Nederlanden en daarbuiten. Daarnaast houdt de bende zich bezig met drugshandel. 

Een ander lid van de NLS werd vorige maand uitgeleverd door het Verenigd Koninkrijk aan Curaçao.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram