dinsdag 30 mei 2023 11:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 april 2023

De winnaars van verschillende carnavalsgroepen wachten nog steeds op hun prijs. Het gaat om de prijzen van Reina di Karnaval, Reina di Karnaval Hubenil en Prins i Pancho. Amigoe schrijft dat het bij de carnavalskoningin zelfs om een auto gaat.

De prijzen zouden eigenlijk vrij snel na de Gran Marcha moeten worden uitgereikt, maar dit wordt keer op keer uitgesteld. Voorzitter van Fundashon Desaroyo Karnaval Kòrsou (FDKK) Herman Harms is op vakantie, maar heeft aan de krant laten weten dat de winnaars zich geen zorgen hoeven te maken.

Reden voor het uitstel is volgens Harms dat het geld om de prijzen te realiseren nog niet binnen is, maar dat hij contracten heeft afgesloten met sponsoren. Volgens Harms hoeven de winnaars zich geen zorgen te maken, en komt FDKK zijn afspraken na door de prijzen uit te delen over een tijdje. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram