dinsdag 30 mei 2023 11:23
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
13 april 2023

De eerste vlucht vanuit Caracas naar Curaçao zal op 5 mei. Vanaf die datum vliegt de Venezolaanse luchtvaartmaatschappij Laser Airlines twee keer per week tussen de twee landen, dat maakt de vliegmaatschappij in een bericht op haar Facebookpagina bekend. 

Laser Airlines is de eerste vliegmaatschappij die de vluchten tussen Venezuela en Curaçao hervat sinds de heropening van de grenzen. 

De airline biedt rechtstreekse vluchten aan die zullen plaatsvinden op dinsdag en vrijdag. De goedkoopste tickets zijn verkrijgbaar vanaf 129,90 dollar, inclusief ruimbagage. De business class vluchten bedragen 172,29 dollar en zijn al bijna uitverkocht.

Eerder werd bekend dat Chata voorlopig weinig passagiers op commerciële vluchten vanuit Venezuela naar de eilanden verwacht. Door de hoge eisen en kosten die daaraan verbonden zijn, wordt het volgens de organisatie moeilijk voor Venezolaanse toeristen om naar Curaçao te reizen.

Sinds 3 april zijn chartervluchten uit het Zuid-Amerikaanse buurland weer welkom. In mei starten de algemene vluchten.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram