dinsdag 30 mei 2023 11:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 april 2023


De 40-jarige Shairon Filomeno Paulina die donderdag dood werd gevonden in een auto in Kanga, is tevens de overvaller van de minimarkt aan de Sint Kittsweg. Er werd eerder al gespeculeerd dat er een verband was en dat wordt nu door de politie bevestigd.

Paulina pleegde de avond ervoor een overval op een minimarkt. Een agent in burger schoot op hem, maar hij wist te ontkomen en stapte in een witte auto. De volgende ochtend ontving de politie een melding dat de auto in Kanga was aangetroffen met een dode man erin. Het bleek om Paulina te gaan die levenloos achter het stuur zat.

Paulina werd in 2021 onder voorwaarden na twintig jaar vrijgelaten. Hij had een proeftijd van drie jaar, waarin hij niet opnieuw een strafbaar feit mocht plegen. De ex-gevangene werd eerder veroordeeld omdat hij iemand had doodgeschoten tijdens een overval op een restaurant. 

-- Advertentie --

3 comments on “Overleden Paulina overvaller minimarkt”

  1. Als hij in de tijd dat hij vast had gezeten de bijbel uit zijn hoofd had geleerd had hij een priester en of pastoor kunnen worden en van de gemeenschappelijke diensten kunnen leven(1cor9:23) maar dat had hij helaas gekozen.MAN je had kogel gebruikt om leven van een vrogelijke,werknemer van Kodela weg gehaald,wie had jou voldoende slachtoffer moeten zijn de Chinees klanten of de burgeragent
    Je had kogel gebruikt je moet van kogel omgaan.AND NOTHING ELSE

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram