dinsdag 30 mei 2023 11:25
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 april 2023

De vraag naar vluchten van en naar uit Venezuela lijkt erg groot, volgens Curaçao Airport Partners (CAP). De beheerder hoopt voor het einde van het jaar één tot twee vluchten per dag te kunnen ontvangen, schrijft Amigoe.

CAP hoopt dat er meer passagiers naar Curaçao zullen komen, omdat dat goed is voor de economie van het eiland. Momenteel zouden er twee maatschappijen zijn die zich op korte termijn willen inspannen voor vluchten tussen Caracas en Hato. Mogelijk wordt daar deze week meer over duidelijk, laat CAP in een verklaring weten.

Vanaf 3 april mag Hato weer chartervluchten ontvangen vanuit Venezuela. Later zullen ook normale vluchten weer op de luchthaven welkom zijn. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram