dinsdag 30 mei 2023 11:25
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 april 2023

Voor de moord op Peter R. de Vries is dinsdag een negende verdachte aangehouden. De 29-jarige man, afkomstig uit Curaçao, lijkt een link te hebben met de groep die De Vries zou hebben geobserveerd en gefilmd, schrijft het Algemeen Dagblad. 

De Curaçaoënaar wordt gelinkt aan de twee andere mannen die vlak na de aanslag de zwaargewonde De Vries zouden hebben gefilmd met hun telefoon. Bovendien reedt het duo op de betreffende dag in een auto naar Amsterdam, die ooit op de naam stond van de man afkomstig uit Curaçao. Daarnaast zou de verdachte al eerder veroordeeld zijn als wapenhandelaar.

Wat de precieze rol van de man in deze zaak is, is nog niet bekend. Het Openbaar Ministerie (OM) laat daar op dit moment nog niets over los. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram