woensdag 7 juni 2023 06:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 maart 2023

Curaçaose studenten die het studiejaar 2023-2024 in het buitenland willen doorbrengen, kunnen hun rijbewijs versneld aanvragen. De registratie is op 20 maart geopend en studenten hebben tot 9 juni de tijd om dit te regelen. Ze kunnen dit doen door een mail te sturen met daarin hun gegevens.

Wel zijn er een aantal voorwaarden verbonden aan het versneld aanvragen van het rijbewijs. Zo moeten studenten 18 jaar zijn op de dag van de aanvraag en moeten ze in bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs (en deze kunnen aantonen). Daarnaast vraagt de afdeling Rijbewijs ook een bewijs van Stichting Studiefinanciering Curaçao (SSC), zodat kan worden gecheckt of ze écht studenten zijn. 

Wanneer studenten zonder financiële steun van SSC naar het buitenland vertrekken, moeten ze een verklaring van een huidige school laten zien. Voor meer informatie kunnen studenten een mail sturen of bellen naar de afdeling Rijbewijs. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram