woensdag 7 juni 2023 06:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 maart 2023

Agenten van het team financiële fraude binnen Korps Politie Curaçao hebben zaterdag in opdracht van het openbaar ministerie twee mensen aangehouden. Uit onderzoek bleek dat zij van 2021 tot en met 2023 betrokken zijn geweest bij verschillende fraudezaken. Dat meldt de politie woensdag. 

Het gaat om een 25-jarige man uit Guyana en een 41-jarige vrouw uit Suriname. De politie heeft huiszoeking gedaan bij adressen aan de Weg Groot St. Joris en de Cylonweg, waar ze drie voertuigen in beslag hebben genomen. Daarnaast vonden ze verschillende documenten, meubels, elektronische artikelen en een stapel cash, die allemaal belangrijk zijn voor het onderzoek. 

Na ondervraging van de twee criminelen is besloten verder onderzoek te doen, zo zegt de politie. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram