woensdag 7 juni 2023 06:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 maart 2023

Premier Gilmar Pisas (MFK) heeft samen met minister van Economische Ontwikkeling Ruisandro Cijntje (PNP) vergaderd over het openen van de grenzen tussen Curaçao en Venezuela. Vertegenwoordigers van KUP en KIPKO, twee vissersorganisaties, waren hierbij aanwezig. Dit laat de president weten in een persbericht.

Naast de vertegenwoordigers, waren er ook experts van de douane, economische zaken en algemene zaken aanwezig. Zij konden hun zorgen uiten en commentaar geven op de plannen die er op dit moment liggen. De overheid hoopt de prijzen laag te houden wanneer mensen van en naar Curaçao willen reizen, waardoor zaken doen aantrekkelijker wordt.

Pisas meldt dat de opening van de grenzen goed georganiseerd moet worden, en dat er rekening moet worden gehouden met de regels die gelden. De feedback die de president en vertegenwoordigers hebben gekregen, wordt geanalyseerd en vervolgens besproken tijdens een nieuwe vergadering met de betrokkenen. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram