woensdag 7 juni 2023 06:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
29 maart 2023

Het Curaçao Tourist Board (CTB) en Ajax verlengden hun samenwerking tot volgend seizoen.

Toerisme is volgens het CTB belangrijk voor de economie en het grote internationale bereik van Ajax heeft flink bijgedragen aan de zichtbaarheid van het eiland. Dat is vooral te danken aan het logo dat tijdens de wedstrijden op de shirts van Ajax zichtbaar is tijdens officiële wedstrijden van de Eredivisie, KNVB beker en Europese voetbalcompetities.

CTB zegt blij te zijn dat de samenwerking met Ajax wordt verlengd en kijkt ernaar uit om in juni opnieuw een Ajax-delegatie op het eiland te verwelkomen. Deze keer zijn het de Ajax Legends die het eiland bezoeken voor een sportprogramma. Wie dat precies zijn, is nog niet bekendgemaakt.

Het logo van Curaçao zal ook zichtbaar blijven in en rond het stadion en in de content op de kanalen van Ajax. Curaçao is sinds 2020 Official Partner van Ajax.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram