woensdag 13 september 2023 12:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 maart 2023

In het kader van Wereldwaterdag, die elk jaar op 22 maart wordt gehouden, organiseert Aqualectra woensdag een seminar. Onderwerpen die tijdens de bijeenkomst aan bod komen zijn onder andere de waterproductie- en distributie van het eiland.

Aqualectra meldt dat er meerdere presentaties verzorgd zullen worden, die gaan over de manier waarop de gemeenschap de waterkwaliteit van het eiland kan behouden. Daarnaast laat de organisatie weten dat Curaçao bekend staat om haar schone drinkwater, waarbij ook secundair drinkwater geproduceerd wordt. Dit zal tijdens de seminar besproken worden. De bijeenkomst begint om 18.30 uur en vindt plaats in de Universiteit van Curaçao. 

Het doel van Wereldwaterdag is het delen van kennis over water en de problematiek die daarbij komt kijken, bijvoorbeeld natuurrampen die veroorzaakt worden door water. Door evenementen te organiseren en informatie te verspreiden over water hoopt de Verenigde Naties bewustwording te creëren bij mensen. 

-- Advertentie --

One comment on “Aqualectra organiseert seminar op Wereldwaterdag”

  1. Ik vraag me af of de UN en leden leden wel op de hoogte zijn dat er op Curaçao duizenden mensen zonder schoon water en sanitaire voorzieningen zitten.
    Dit komt in derde wereld landen voor, maar binnen het Koninkrijk der Nederlanden is dit een ultieme schande.
    Prachtige video boodschap van WiIlem Alexander, maar duidelijk geen interessen voor de gedupeerden dus.
    Schandalig dit!

magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram