woensdag 7 juni 2023 07:00
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Sanne van den Boomen
|
21 maart 2023

Curacao International Film Festival (CIFF) organiseert voor het eerst in tien jaar een uitgekleed filmfestival. Gedurende dit festival worden er twaalf filmhuisfilms vertoond in vier zalen in The Movies in Otrobanda. De gebruikelijke workshops en masterclasses blijven achterwege.

Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) zei eind 2022, na tien jaar samenwerking, het sponsorcontract met Fundashon Bon Intenshon op. Na intern overleg is Fundashon Bon Intenshon tot het besluit gekomen dat een jaar zonder filmfestival geen optie was. 

Echter was het niet mogelijk om in de resterende maanden een volwaardig Curacao International Film Festival met een compleet programma met competities, masterclasses, workshops en educatieve voorstellingen te organiseren.

CIFF laat in een persbericht weten dat het in 2024 wellicht de handen ineen wil slaan met nieuwe partners en een volwaardig filmfestival hoopt te organiseren.

Het CIFF vindt plaats van 21 tot en met 23 april 2023. Eind maart zal in alle zalen in The Movies, zowel in Punda als in Otrobanda, de CIFF filmtrailer gedraaid worden. De kaartverkoop start in de eerste week van april.

Beeld: Curaçao International Film Festival Rotterdam
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram