maandag 11 september 2023 15:29
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 maart 2023

Partijleider van de United People’s Party (UP), Rolando Brison, die vrijdag is aangehouden, is een dag later vrijgelaten. Brison wordt ervan verdacht steekpenningen aan te hebben genomen en zijn positie te hebben misbruikt.

Het Statenlid blijft verdachte in het lopende strafrechtelijk onderzoek Lissabon, dat maakt het Openbaar Ministerie (OM) bekend. Volgens het OM loopt het onderzoek nog en worden verdere aanhoudingen of huiszoekingen niet uitgesloten.De vlotte vrijlating van Brison zorgde voor een feest bij de UP, schrijft het Antilliaans Dagblad.

Dinsdag vindt het begrotingsdebat plaats op Sint Maarten. Of Brison daar zal spreken, is nog onbekend.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram