dinsdag 21 maart 2023 20:38
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 maart 2023


Minister Ruisandro Cijntje (PNP) is een voorstander van het beheer van de stranden door Curaçao Tourist Board (CTB), schrijft het Antilliaans Dagblad. Tot op heden neemt CTB al regelmatig de verantwoording voor het onderhoud van de stranden.

Cijntje zegt voorstander te zijn van deze beslissing. Het beheer is een officiële taak van het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN), maar door een gebrek aan financiële middelen bij GMN, neemt CTB deze taak regelmatig op zich.

Vanuit toeristisch oogpunt heeft CTB er belang bij dat de stranden aantrekkelijk blijven voor toeristen en is het daarom ook eens met deze beslissing van Cijntje.

Het gaat om de stranden Caracasbaai, Daaibooi, Santa Cruz, Lagun, Jeremi, Kleine Knip, Grote Knip en Forti. 

Beeld: Sanne van den Boomen
-- Advertentie --

2 comments on “Cijntje wil beheer stranden door CTB”

  1. Bedoelt met het CTB die miljoenen aan reclame uitgaf bij Ajax? Het is naar mijn inzicht gewoon een poging om corruptie uit te breiden en vriendjes de mooiste locaties te geven. Eerst waren het de strandbedjes die ineens verschenen en zogenaamd dat lokale mensen hier in mochten meedingen, terwijl ik naast grote knip woon en nog nooit iets over gehoord had. Als CTB eerlijk was had men al die hotels gedwongen om mee te betalen aan de schoonmaak van stranden en het repareren van wegen. Bandabou word constant leeggemolken en uitgeput ten behoeven van banda riba.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram