donderdag 30 maart 2023 06:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 maart 2023

Een man heeft zondagmiddag iemand neergeschoten aan de Punta Cardonweg. Na de melding reed de politie erheen, maar bij aankomst op de plaats van het incident vonden ze niemand, zo laat Korps Politie Curaçao weten.

Omstanders meldden dat het slachtoffer in een privéauto naar het CMC is gebracht, omdat hij gewond was. De politie heeft op de plaats van het incident een voertuig gevonden, die mogelijk van de dader is. Op die plaats is er een woordenwisseling ontstaan tussen de dader en het slachtoffer, waarop de dader schoot. Zowel van de dader als van het slachtoffer zijn geen verdere gegevens bekend. 

Van de dader ontbreekt nog ieder spoor en ook de reden van de schietpartij is niet duidelijk. De politie doet verder onderzoek. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram