donderdag 30 maart 2023 09:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 maart 2023

Liefhebbers van lekker eten en kunst kunnen uitkijken naar zaterdag. Dan vindt ‘Art for the Roses veiling & dinner’ plaats in Landhuis Bloemhof. Het evenement, waarbij de opbrengst voor een groot deel naar kankerpatiënten en hun familie gaat, stond eigenlijk gepland voor november vorig jaar. Door de vele regenval in die maand, kon de veiling destijds niet doorgaan. Dit laat de organisatie weten in een persbericht.

Gasten kunnen zaterdagavond genieten van een driegangenmenu en van ongeveer 40 kunstwerken. Het is de bedoeling dat de aanwezigen tijdens het diner bieden, zodat de stukken allemaal worden geveild. “Het uiteindelijke doel is dat die avond onder leiding van twee veilingmeesters zoveel mogelijk geld wordt opgehaald”, aldus de organisatie. 

De avond komt tot stand door een samenwerking tussen Ride for the Roses (waar Art for the Roses onder valt), Landhuis Bloemhof en hoofdsponsor Orco Bank. Het is nog steeds mogelijk om kaarten te kopen. De organisatie meldt dat de kaarten die in november zijn gekocht, nog steeds geldig zijn. Vanaf 19.00 uur is de inloop. 

Ride for the Roses heeft in februari al een succesvol evenement neergezet door een sportieve dag te organiseren met verschillende disciplines: fietsen, wandelen/hardlopen, zwemmen en surfen. Ook daar ging het grootste deel van de opbrengst naar het Prinses Wilhelmina Fonds, een vereniging die zich inzet voor kankerpatiënten.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram