donderdag 30 maart 2023 05:38
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 maart 2023

Het is deze week 75 jaar geleden dat het Curaçaosch Museum haar eerste bezoekers ontving. Daarom wordt dit jubileum zaterdag gevierd met een kunstfestival. 

Het museum nodigt iedereen uit om vanaf 17.00 uur het 75- jarig bestaan mee te komen vieren. “Het kunstfestival is georganiseerd om kunst in al haar vormen te vieren.” Volgens het museum kunnen bezoekers verschillende soorten kunst ervaren door te kijken, te luisteren en actief mee te doen.

Naast het ontdekken van kunst is er ook een theaterprogramma in de Snip Gallery voor families met kinderen van vijf tot 16 jaar. Daarnaast zal er een theaterworkshop zijn, een theatervoorstelling en een dansvoorstelling. 

De entree is gratis.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram