donderdag 30 maart 2023 09:28
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 maart 2023

Beyond Kultura Events Foundation (BKEF) uit Sint Maarten gaat zaterdag in samenwerking met Changing Habits Foundation uit Curaçao een nieuwe mural onthullen. De muurschildering is gemaakt door de Curaçaose artist-muralist Aemy Felicia. Het kunstwerk is te zien in de wijk Nieuw Nederland, vlakbij het pleintje aan de Den Helderstraat. Dit laten de organisaties weten in een persbericht.

De onthulling is op initiatief van Cura Doet, een vrijwilligersorganisatie die samen met de bevolking Curaçao op de kaart wil blijven zetten door verschillende acties te organiseren. De grootste vrijwilligersactie van het jaar vindt dit weekend plaats, waarbij aandacht wordt besteed aan de wijk Nieuw Nederland. 

Tijdens de bekendmaking van de mural, kunnen gasten genieten van folklore, oude Curaçaose muziek en een hapje en drankje. Het programma begint zaterdag om 12.15 uur en duurt tot ongeveer 14.30 uur. Bewoners van de wijk Nieuw Nederland zijn van harte welkom. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram